Kan ik een kaartje kopen voor één dag?

Nee. De ZAC is een vijfdaags evenement. Omdat je in een team geplaatst wordt is het helaas niet mogelijk om je voor één avond in te schrijven. Het is wel mogelijk om een avond te missen, maar geef dit tijdig aan bij je teamgenoten. 

Hoe kan ik betalen op de ZAC?

Tijdens de ZAC kan er alléén met pin betaald worden. Per team krijg je een rekening bij de bar. Vooraf aan de avond stort de penningmeester van het team hier het gepotte geld op. 

         Algemene voorwaarden

  1.  De ZAC organisatie is niet aansprakelijk voor leverbeschadiging, liefdesverdriet, het kwijtraken van je sleutels of het vergeten van de locatie van je fiets.

  2. De ZAC organisatie is niet aansprakelijk voor schade, diefstal, verlies van eigendommen en eventueel letsel ten gevolge van het bezoek aan het toernooi. Wij raden ten zeerste aan tijdens de ZAC wedstrijden hockey beschermingsmiddelen te dragen, te weten een hockey bitje en scheenbeschermers.

  3. Roken is verboden in alle binnen- en overdekte locaties in Nederland. Dit geldt ook voor het clubhuis en in tenten. Op het buitenterrein is roken uiteraard wel toegestaan.
  4. Het gooien van drank of voorwerpen is niet lief en wordt niet getolereerd.
  5. Lege bierflessen en (shot)glazen dien je in te leveren bij de bar. Afval kunt je deponeren in de verschillende prullenbakken die aanwezig zijn op het terrein.
  6. Het is niet toegestaan drugs, eigen drank of etenswaren mee te nemen.
  7. In geval van het opzettelijk vernielen of diefstal van onze eigendommen, zullen wij hiervan aangifte doen bij de politie, en wordt je de toegang tot het terrein ontzegd voor de betreffende dag en mogelijk de resterende dagen.
  8. Aanwijzingen van de Aanwijzingen van de ZAC organisatie, de beveiliging, het hockeybestuur, Bea en het barpersoneel dienen door de deelnemer per direct te worden opgevolgd. Het niet opvolgen van de instructies van bovengenoemden kan leiden tot verwijdering van het toernooi.
  9. Het is niet mogelijk je inschrijfgeld terug te vorderen na aanmelden van de ZAC.  Annuleren kan via zachockey.gg@gmail.com. Je annulering wordt door de ZAC organisatie per e-mail bevestigd.

  10. Ik accepteer de verplichting om per avond een bewijs van vaccinatie/ negatieve COVID-19 test te tonen om toegang te krijgen tot het terrein (Indien vereist door het RIVM). Toegang wordt geweigerd zonder bewijs.

  11. De ZAC commissie heeft te allen tijde het recht om de inschrijving te annuleren indien er een vanwege de maatregelen omtrent COVID-19 een limiet wordt gesteld aan de hoeveelheid deelnemers.

  12. Tijdens het toernooi zal worden gefilmd en gefotografeerd. Als je het toernooi terrein betreedt ga je ermee akkoord dat de organisatie beeld- en/of geluidsopnamen maakt en deze verspreid via alle mogelijke mediavormen.