De Zomer Avond Competitie van Groen-Geel

De dagen zijn lang, de zon schijnt weer volop en je vakantiegevoel begint te kriebelen. Tijd om na te denken over wat je deze zomer gaat ondernemen. Dit jaar is die keuze niet lastig, want we gaan met zijn allen op ZACantie! Gezellig hè!

De ZAC (Zomer Avond Competitie) van Groen-Geel is het leukste Hockeytoernooi van Den Haag en omstreken. De ZAC biedt van 3 juni t/m 8 juli 2016 zes weken lang hockey, entertainment, muziek en zon op de vrijdagavonden bij Groen-Geel.

Je speelt meerdere wedstrijden per avond in gemixte teams met leeftijden variërend van 20 tot 40 jaar. Je team zal met een geheim algoritme volledig uitgebalanceerd worden, je speelt dus zowel met topspelers uit de hogere klassen als met beginners. Kortom, de ideale manier om nieuwe mensen in Den Haag te leren kennen, lekker te hockeyen in de zomermaanden en te genieten van heel veel gezelligheid!

Na de sportieve prestaties op het hockeyveld is het natuurlijk tijd voor een drankje en een dansje. Onze huis-DJ Funky Town zal natuurlijk elke avond aanwezig zijn. Daarnaast is er ook dit jaar weer goed nieuws voor alle schuimparty-lovers: De ZAC-in-de-schuim avond is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en viert dit jaar haar derde editie. Maar er is meer! De ZACcie besteedt dit jaar extra aandacht aan het organiseren van nog meer thema-avonden om jouw ZACantie onvergetelijk te maken. En wie weet ontmoet je nog een leuke ZACantie-liefde ook.

Dit jaar opent de inschrijving voor de ZAC op Koningnâch, 26 april, om middernacht. De inschrijvingen waren vorig jaar binnen 57 uur vol!

Dus, iedere week van 3 juni t/m 8 juli 2016 Hockey & feest:

  • Vrijdagen 3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni, 1 juli en 8 juli
  • 600+ deelnemers
  • Mixed teams
  • Voor alle niveaus
  • Iedereen schrijft afzonderlijk in, teams worden samengesteld om niveau’s gelijk te houden.
  • Op hockeyclub Groen-Geel
  • € 35 inschrijfgeld
  • De ideale mix van Hockey & gezelligheid!
Bekijk alle foto’s van 2015 op facebook/ZAChockey
Volg ZAChockey op: