Heb jij er al zin in? Bekijk het wedstrijdschema!

Op vrijdag 3 juni om 19.00 uur is het zover: We gaan op ZACantie! De veldindeling is bekend, het wedstrijdschema is rond en het ziet er naar uit dat het weer een geweldige editie van de Zomer Avond Competitie gaat worden. Heb jij er ook zo’n zin in?

Bekijk hier de veldindeling, het wedstrijdschema en jouw teamindeling:

De inschrijving is gesloten

Helaas… de laatste zacantievlucht is zojuist vertrokken. Niet huilen, volgend jaar weer een kans.

Mocht je toch psychische hulp willen hebben, schrijf je dan nu in via de inschrijflink in het hoofdmenu.

We gaan op ZACantie!

De dagen zijn lang, de zon schijnt weer volop en je vakantiegevoel begint te kriebelen. Tijd om na te denken over wat je deze zomer gaat ondernemen. Dit jaar is die keuze niet lastig, want we gaan met zijn allen op ZACantie! Gezellig hè!

Deze zomer verandert het landgoed rondom de roggewoning in één groot vakantieland. Kampeerders, nudisten, dagjesmensen… iedereen komt aan zijn trekken. Qua teamnamen heeft de ZACcie het nog nooit zo makkelijk gehad. Binnen no-time stonden er meer dan zestig teamnamen op papier en konden we gaan schrappen totdat er enkel nog topnamen overbleven. Teamnamen waarbij de verkleedmogelijkheden legio zijn, dus we verwachten weer een hoop creativiteit van jullie ZACantiegangers.

Dus pak je koffers en claim je ticket naar wederom een onvergetelijke ZAC. Ook dit jaar hebben we weer goed nieuws voor alle schuimparty-lovers: De ZAC-in-de-schuim avond is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en viert dit jaar haar derde editie. Maar er is meer! De ZACcie besteedt dit jaar extra aandacht aan het organiseren van nog meer thema-avonden om jouw ZACantie onvergetelijk te maken. En wie weet ontmoet je nog een leuke ZACantie-liefde ook.

De ZAC vindt dit jaar plaats op zes opeenvolgende vrijdagen en start op 3 juni 2016. De inschrijving opent dit jaar weer traditioneel om middernacht tegen het einde van april. Wil je weten wanneer precies? Houd onze Facebook pagina dan goed in de gaten: facebook.com/zachockey