Dolle boel in de seZACstraat!

Deze zomer gaan we terug naar onze jeugdjaren: A trip down to memory lane! Kinderseries uit de jaren 80 zijn de inspiratiebron voor de Zomer Avond Competitie 2015. De Groen Geel velden zullen vollopen met karakters uit series als Sesamstraat tot Bassie en Adriaan. Een onvergetelijke zomer vol nostalgie.

Iedereen is er aan verknocht en alle Groen Gelers zijn ermee opgegroeid. Geen jeugd zonder TV-series als Sesamstraat en dit jaar rakelen wij al dat jeugdsentiment weer op in de seZACstraat. Voldoende inspiratie voor de formatie van 30 leuke teams, waarin eenieder zijn creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Dit jaar gaan we de teams stimuleren om extra aandacht te besteden aan hun outfits, zodat de Roggewoning deze zomer om wordt getoverd tot een waar jeugdserie-carnaval.

Gezien het grote enthousiasme waarmee teams zich de voorgaande jaren tooiden in themaspecifieke kleding en accessoires, weten we zeker dat het ook dit jaar weer één groot feest wordt! Houdt je ogen dus vast open voor fluffy-Sesamstraat onesies, acrobaten shirts en clownsneuzen.

Verheug jezelf alvast op veel themasongs en jingles uit je kindertijd. Voor de schuimparty lovers hebben we ook goed nieuws: Ook dit jaar kun je je weer onderdompelen in vers pak schuim. En we doen er zelfs een schepje bovenop: In plaats van live-bandjes, zullen we ons dit jaar meer focussen op een ander soort entertainment, waardoor de avonden één voor één onvergetelijk zullen zijn.

De ZAC inschrijving opent dit jaar weer traditioneel om middernacht tegen het einde van april. Wil je weten wanneer precies? Houd deze site en onze Facebook pagina dan goed in de gaten: facebook.com/zachockey

Dag Dikkie Dik, tot de volgende…. KEER!

De ZAC-commissie 2015