Breaking News
Home | ZAC-FAQs

ZAC-FAQs

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven

Wanneer kan ik mij inschrijven voor ZAC2014?

Nog niet. Hou deze site en onze Facebook (www.facebook.com/ZAChockey ) goed in de gaten, dan weet je als eerste wanneer je je kunt inschrijven.

Hoe kan ik mij inschrijven voor ZAC2014?

Inschrijven is eenvoudig en doe je door het formulier op deze site in te vullen. Controleer voor verzenden je gegevens. Vooral het e-mailadres wordt nogal eens fout ingevoerd! En emailadres blijkt ook vaak verkeerd ingevuld te worden op mobiel of iPad (dikke bingers?)

Ik heb me per ongeluk twee keer ingeschreven. Welk ID moet ik aanhouden?

Sommige mensen sturen twee formulieren in (Koninginnenach? Of per ongeluk refresh? Of gewoon enthousiast?). Dan ontvang je dus ook twee e-mails op hetzelfde e-mailadres. Het laatste formulier geldt als definitief, daarmee vervallen eerder ingevulde formulieren. dus check of je het juist ZAC-nummer (ID) hebt vermeld bij je betaling!

Wanneer is mijn inschrijving geldig?

Je inschrijving is pas geldig zodra jouw betaling binnen is. Het maakt niet uit wie het geld overmaakt, het is vooral belangrijk dat je jouw ZAC-nummer (ID) erbij vermeld. Deze krijg je automatisch toegestuurd per mail na inschrijving. Begin je ‘opmerking’ met (ZAC-ID=xxx).

Betaling

Betaling

Betaling

Naar welk rekeningnummer moet ik het geld overmaken?

Dit moet naar rekeningnummer 1455.46.012 onder vermelding van jouw ZAC-nummer (ID). Dit ZAC-nummer ontvang je per mail na je inschrijving.

Ik heb geen email met ZAC-nummer (ID) ontvangen en kan me dus niet inschrijven. Wat nu?

Spambox? Problemen met je mail? Verkeerd emailadres? Vul het formulier nogmaals in of stuur een mail naar info@zachockey.nl.

Ik ben vergeten mijn ID te vermelden bij mijn betaling?

Wanneer je vergeten bent je ID te vermelden bij betaling, stuur een mail naar info@zachockey.nl en biedt de ZACcie een rondje aan, dan kunnen we daar vast wel een oplossing voor verzinnen.

Hoe weet ik of jullie mijn betaling hebben ontvangen?

We publiceren regelmatig welke betalingen binnen zijn. Er staat ook bij wanneer de status is bijgewerkt. Dit is bedoelt om alle emails hierover zeer sterk te verminderen.

Ik heb gemaild maar hoor maar niks?

Vragen over betalingen moeten we als bulk behandelen, waardoor het soms kan voorkomen dat het even duurt voordat je een reactie krijgt.

Annuleren

Annuleren

Annuleren

Ik kan toch niet meedoen…wat nu?

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan de ZAC dan verzoeken we je inschrijving te annuleren door een e-mail te sturen naar info@zachockey.nl, met in het onderwerp ‘Annulering ZAC Inschrijving 2014’.

Krijg ik mijn geld terug wanneer ik besluit mijn inschrijving te annuleren?

Als je vóór 15 mei 2014 je inschrijving annuleert, storten wij het geld terug. Let op: de terugbetalingen worden pas gedaan na de ZAC (na 11 juli) en op het rekeningnummer waarvan geld is overgemaakt.

Ik wil iemand anders in mijn plaats laten meedoen. Kan dit?

Indien je iemand anders in jouw plaats wilt laten meedoen, laat deze persoon dan ook inschrijven op deze site. Stuur bovendien een email met jouw ZAC-ID naar info@zachockey.nl waarin je uitlegt dat jouw betaling ovv ZAC-ID hoort bij welke persoon/inschrijving.

Wedstrijdavonden

Wedstrijdavonden

Wedstrijdavonden

Wanneer is de ZAC?

De ZAC 2014 vindt plaats op vrijdagen 13, 20, 27 juni en 4 en 11 juli.

Maar dat is tijdens het WK???

Inderdaad, het wordt dan ook groot feest op Groen-Geel! Wij zorgen voor meerdere schermen, jullie voor de gezelligheid. Er is voldoende ruimte voor iedereen om alles goed te kunnen volgen.

Hoe laat wordt er gehockeyd?

De wedstrijden beginnen om 20.00. De volgende wedstrijden zijn om 20.30, 21.00 en 21.30 uur. Na het laatste fluitsignaal barst het feest los.

Hoe laat begint de eerste avond het festijn?

De eerste avond is het verstandig om rond 19:00 aanwezig te zijn. Deze avond ontvang je jouw polo (de enige echte ZAC polo!) en moet je op zoek naar je team. Beter te vroeg dan te laat! De overige avonden is afhankelijk van je wedstrijdschema (20.00 uur of 20.30 uur).

Ik ben niet alle avonden aanwezig. Wat nu?

‘Bij zijn is honing maken’; Als je een avond mist is dat niet erg, maar jouw teamgenootjes en wij zien je natuurlijk liever 6 weken lang op Groen-Geel. Laat t.z.t. wel aan je aanvoerder weten welke data je er wel/niet bent (teamindeling en contactgegevens volgen nog).

Speel je elke vrijdag evenveel wedstrijden?

Nee. In de week voor de start van de ZAC wordt bekend gemaakt in welk team je speelt en ook wanneer. Je zult zien dat je soms misschien maar twee wedstrijden speelt, en de week erop drie. We proberen dit zoveel mogelijk in balans te houden.

Teams

Teams

Teams

Kom ik wel in een leuk team terecht?

Natuurlijk!! We maken een teamindeling op basis van gelijke aantallen, gelijkte speelsterkte, verhouding mannetjes/vrouwtjes, en we kijken ook nog dat er niet te veel bekenden (bijv. van één team of één club) bij elkaar zitten, dat is overigens behoorlijk ingewikkeld.

Mag ik bij Sjaak Shoot, Hein Doellijn en Roel Eigendoel in het team?

Nee (die vraag stelt iedereen bij zijn eerste ZAC 🙂 ) de kracht van de ZAC is de gezonde mix van hockey en gezelligheid door juist niet als vriendenteam in te schrijven. Dat is wat de ZAC zo uniek maakt, dus daarom gaan we ook niet in op verzoeken om met vriendjes en/of vriendinnetjes in een team in te delen!

Wanneer weet ik in welk team ik zit?

We proberen zo snel mogelijk de teams bekend te maken, maar reken op tenminste één week voor de start van de ZAC.

Spelregels

Spelregels

Spelregels

Bekijk de Spelregels

Hockeyen bij Groen-Geel

Ik wil gaan hockeyen bij Groen-Geel, waar kan ik terecht?

Als je je tijdens de ZAC inschrijft bij Groen-Geel als hockeylid krijg je je ZACgeld retour of een krat bier. Je moet je hiervoor ter plekke inschrijven, als je je al online hebt ingeschreven is het namelijk lastig om dat ter plekke te verifiëren.