Breaking News

De Zomer Avond Competitie van Groen-Geel

De ZAC (Zomer Avond Competitie) van Groen-Geel is één van de bekendste Hockeytoernooien van den Haag en omstreken. De ZAC biedt van 13 juni t/m 11 juli vijf weken lang hockey, entertainment, muziek en zon op de vrijdagavonden bij Groen-Geel.

Bekijk alle foto’s van 2014 op facebook/ZAChockey

Je speelt meerdere wedstrijden per avond in gemixte teams met leeftijden variërend van 20 tot 35 jaar. Je team zal met een geheim algoritme volledig uitgebalanceerd worden, je speelt dus zowel met topspelers uit de hogere klassen als met beginners. Kortom, de ideale manier om nieuwe mensen in Den Haag te leren kennen, lekker te hockeyen in de zomermaanden en te genieten van heel veel gezelligheid!

ZAC Holland ZACOm aan te sluiten bij zijn kleine broertjes, het WK hockey en het WK voetbal, heeft de ZAC dit jaar het thema ‘ZAC Holland ZAC’. Zomerhockey met internationale allure dus.

Hoewel de echte sportieve prestaties deze zomer dus op Groen-Geel plaatsvinden, hebben we voor wedstrijden van het Nederlands elftal grote schermen staan zodat je daar ook niets van hoeft te missen. Zie ook de Groen-Geel Kalender

Dit jaar opent de inschrijving voor de ZAC op Koningsnach, 25 april, om 0.00 ’s nachts. Wees er dan snel bij, afgelopen jaar was de inschrijving al binnen 60 uur vol!

Iedere week van 13 juli t/m 11 juli 2014 Hockey & feest:

  • Vrijdagen 13 juni, 20 juni, 27 juni, 4 juli en 11 juli
  • 600+ deelnemers
  • Mixed teams
  • Iedereen schrijft afzonderlijk in, teams worden samengesteld om niveau’s gelijk te houden
  • Hockeyclub Groen-Geel
  • € 30 inschrijfgeld
  • De ideale mix van Hockey & gezelligheid!
Bekijk alle foto’s van 2013 op facebook/ZAChockey
Bekijk alle foto’s van 2012 op facebook/ZAChockey