ZAC zamelt geld in voor Richard Krajicek Foundation

Richard Krajicek Foundation

Richard Krajicek Foundation

Net zoals voorgaande jaren hebben wij onszelf als doel gesteld geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar hebben wij gekozen om de Richard Krajicek Foundation te steunen; een stichting die zich door middel van onder andere Playgrounds, maar ook sportclubs, scholarships en sportleiders al jaren inzet om sport voor kansarme jeugd in achterstandswijken mogelijk te maken.

www.krajicek.nl

De Playgrounds zijn openbare sportpleintjes waar de Richard Krajicek Foundation haar naam aan verbindt. Elke Playground heeft een eigen inrichting en afmeting. Dat komt omdat de buurtbewoners (en wij dus ook) mede bepalen hoe de Playground ingericht wordt en welke sporten je er kunt bedrijven. Hoewel de naam anders doet vermoeden is tennis geen verplicht onderdeel. Dus wie weet kunnen wij een hockeyveldje aan laten leggen!

Richard Krajicek Foundation

Ons streven is om tijdens de ZAC voldoende geld op te halen voor een Playground in Den Haag. Dit betekent echter wel dat we tenminste 2.500 euro moeten ophalen tijdens de komende ZAC. Een hele uitdaging!! Gelukkig hebben we een aantal sponsors bereid gevonden om producten ter beschikking te stellen voor onze wekelijkse tombola. Denk hierbij aan een Jabra Revo Wireless ter waarde van 279 euro, maar ook toegangstickets voor ABN Amro open!

Vergeet dus zeker niet om losgeld mee te nemen tijdens de ZAC om kans te maken op mooie prijzen en vooral de Richard Krajicek Foundation te sponsoren!

Dank!

Richard Krajicek Foundation

Go to Top