Wie is de ZAC’cie eigenlijk?

ZACcie 2013De ZAC is begonnen, wij hebben net als jullie het fantastisch naar ons zin. Al maanden zijn we bezig met de voorbereiding om jullie een mega, super geslaagd en bovenal gezellige ZAC voor te schotelen. Met het thema ‘ZAC es lekker door’ blijkt dat geen enkel probleem! Maar wie is wij? Wie is de ZAC’cie 2013?

 
 
 
 
 
 
 

Eveline JurriusVoorzitter – Eveline

“Binnen een recordtijd zat de ZAC gewoon helemaal vol. Voor ons echt een compliment en kroon op ons harde werken! We zijn nu bezig om de laatste puntjes op de i te zetten…en met dit enthousiaste team is dat geen straf! Ik heb er zin in: Alaaaaf!”

 
 
 
 
 

Coen HilveringPenningmeester – Coen

“Elke dag heb ik in mijn werk te maken met cijfers. De functie van penningmeester is dan ook op mijn lijf geschreven. De afgelopen maanden waren een uitdaging…vooral als het om de BTW ging (kan het woord niet meer horen) maar we zijn nu toch echt helemaal rond! Ik heb zin om lekker door te ZACcen!”

 

Sponsoring – Bram, Marcel & Carlijn

“Binnen de ZAC’cie zijn we het grootste team…en dat bleek de afgelopen tijd ook wel nodig, want sponsoren vinden in crisistijd is niet de meest eenvoudige opdracht. Gelukkig hebben we een aantal mooie sponsoren gevonden, waaronder Nokia, Kruid & Druif, Bea, Willemsvaart, Stufee, Jabra en Promotional Printing. Dankzij hun bijdrages kunnen we de komende weken met een gerust hart biertjes drinken tijdens de ZAC! Wij zeggen: Proost!”

 


Entertainment – Steef

Steef van der Wel

“Bandjes beluisteren, DJ’s uitzoeken en met enthousiaste muziekliefhebbers van gedachte wisselen. Ik denk dat ik toch de leukste functie binnen de ZAC’cie heb. Het belooft allemaal erg gezellig te worden! Daarnaast heb ik me ook mogen verdiepen in goede doelen die we namens de ZAC willen steunen. Dit jaar halen we geld op voor de Richard Krajicek Foundation en willen we een playground in Den Haag laten bouwen. Draag je steentje bij door tijdens de ZAC aan onze tombola mee te doen!!”

 
 
 

Communicatie – Harold & Jess

Jess van RijswickHarold Vogelaar“De afgelopen maanden hebben wij ons beziggehouden met alle communicatie rondom de ZAC. De artikeltjes in de inrol, de nieuwsbrief, de posters, de stickers, de Facebookpagina en ook de website, komen allemaal van onze hand. En we waren een topteam: de een is mega snel met computers, de ander heeft een vlotte pen. We kunnen niet wachten!”

 

Tijdens de ZAC zijn we te herkennen aan onze blauwe polo’s. Dus mocht je vragen hebben of gewoon hallo willen komen zeggen… je weet ons te vinden!

 

Veel hockey- en feestplezier!
Tot de 31e!

 

ZAC’cie 2013

 

Go to Top