De Zomer Avond Competitie 2013 is voorbij, bekijk de foto’s van afgelopen ZAC:

Alle foto’s:

Groen-Geel biedt in de zomermaanden (mei/juni/juli) zes weken lang hockey, entertainment, muziek en zon. Je speelt meerdere wedstrijden in gemixte teams met leeftijden variërend van 20 tot 35 jaar. Kortom, de ideale manier om mensen in Den Haag te leren kennen, kennis te maken met hockey met natuurlijk héél veel gezelligheid.

De inschrijving start traditiegetrouw op 30 april om 0.00 uur. Elk jaar is de inschrijving weer binnen enkele dagen vol! Kortom, volg de ZAC vooral via www.facebook.com/ZAChockeytwitter.com/ZAChockey en natuurlijk de website www.zachockey.nl. Houd de inschrijfdatum in de gaten!

Tot op Groen-Geel!
www.groengeel.nl

Ik hou van Hockey

Voor de drie mensen die het nog niet kennen:

Ik word wakker, in het vroege ochtendlicht
Wrijf de slaap nog uit m’n ogen, de gordijnen zijn nog dicht
links ligt Pieter, en rechts ligt Roderik
en als ik verder doorkijk, zie ik daar m’n hockeystick

Gister op A/B feest, vandaag naar de TD
hopelijk is Pim daar, de spits van Heren 2

Ik hou van Hockey,
ik wil niks anders doen
alleen maar Hockey
We worden dit jaar kampioen
ik hou van Hockey,
En ik doe m’n best als ik er sta,
Ik hou van Hockey,
Maar ‘t mooiste blijft altijd… het biertje daarna!

Kom m’n bed uit en stap onder de douche,
even droom ik weg van de winnende strafpush

Ik kam m’n haren en trek m’n rokje aan
Karina haalt me op, omdat we altijd samengaan

Kom op de club aan en besef waar ik voor train,
Wat ben ik toch gelukkig, ik zit in Dames 1

[Refrein]

De laatste minuut, van mijn Dames 1 debuut…
Karina loopt op, ik sta aan de kop
Zij geeft ‘m aan en ik snijer hem d’r in
Iedereen houdt van mij!!

[Refrein]

Tombola

SAMSUNG CSCNaast hockey, hossen, ballen en bieren draagt de ZAC ook bij aan het goede doel. Dit jaar zetten we ons in voor de Richard Krajicek Foundation, een stichting die zich door middel van onder andere Playgrounds, maar ook sportclubs, scholarships en sportleiders al jaren inzet om sport voor kansarme jeugd in achterstandswijken mogelijk te maken.

Win een Jabra headset of andere waanzinnige gadgets!

Loten € 2, opbrengst voor de Richard Krajicek Foundation

 

Jabra-Tombola-Promo

Om geld in te zamelen organiseren wij aanstaande vrijdag 7 juni een heuse Tombola met geweldige prijzen. Denk hierbij aan coole gadgets zoals de Jabra Revo ter waarde van 279 euro, toegangstickets voor het Top Shelf Open, maar ook badjassen, handdoeken en door Nadal gesigneerde caps behoren tot het assortiment!

Wil je mee dingen naar deze prijzen dan zullen wij tijdens de wedstrijden langs lopen om lootjes te verkopen. Uiteraard zijn ze ook verkrijgbaar bij de wedstrijdtafel. Voor slechts 2 euro ben je al trotse eigenaar van zo’n lootje. Dus neem voldoende kleingeld mee, al zijn wij ook niet vies van papiergeld…. want ook hier geldt: hoe meer loten des te groter de kans op een van deze fantastische prijzen.

Tot vrijdag!

Wedstrijdschema bekend

Hierbij het Overzicht van alle ZAC wedstrijden, uiteraard in vrolijke Carnavalskleuren.

We spelen dit jaar in één grote poule, daardoor is de competitie leuker en spannender, met een finale tussen de echte nummers 1 en 2. En je speelt slechts één keer tegen dezelfde tegenstander.

Hoewel het bij de ZAC niet om het winnen maar om het hockeyen gaat, vonden we dit toch wel een leuke competitieve toevoeging.

Nog makkelijker is het Schema per Team.

Teamindeling bekend

Ben je aan het bijkomen van wederom een geweldig HHO feest? of van de finale van de EHL, of gewoon een dagje vrij?

Dan is het tijd om vooruit te kijken naar het volgende feest, hier is de Teamindeling 2013! Bij wie zit jij in het team dit jaar?

 

de ZAC2013 is echt nokkie nokkie gevuld, keivol dus!

ZAC 2013 in recordtijd ‘uitverkocht’

Feest & HockeyNiet ingeschreven maar wil je wel nog meedoen? Laat je op de reservelijst zetten!

Op 30 april werd om exact 0:00 uur de inschrijving voor de ZAC geopend…en binnen een recordtijd van 72 uur waren alle 600 beschikbare plekken vergeven!! Een groot compliment! En vooral fijn om te weten dat zoveel mensen, net als wij, zin hebben om samen met bekenden en onbekenden de komende weken door te ZACcen!! Maarr, let op……

…Je bent pas verzekerd van deelname als je hebt betaald. Oproep aan iedereen die nog niet betaald heeft om voor 8 mei (23:59) het geld over te maken op rekeningnummer 1455.46.012 onder vermelding van jouw ZAC-nummer (ID). Dit nummer heb je ontvangen in de mail na inschrijving!!

Heb je je nog niet ingeschreven, maar zou je wel nog mee willen doen? Laat je dan op de reservelijst zetten. We kunnen niet garanderen dat we een plekje voor je hebben…maar niet geschoten is altijd mis!!

 

Aláááááf!!

 

Inschrijving gestart 30 april om 0:00 uur

30-april-Inschrijving-ZAC2013Zaken die je moet weten om je te kunnen inschrijven 

Iedereen die zin heeft in zes weken Hockey & Feest kan zich nu inschrijven voor de ZAC! Hieronder een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden bij het inschrijven. Tot de 31e!! Alaaaaf!

  • Inschrijven doe je via het formulier op www.zachockey.nl/ikzacdoor. Let goed op dat je het juiste e-mailadres invult, dit wilt nog wel eens mis gaan ’s nachts.
  • De inschrijving is pas geldig zodra jouw betaling binnen is. Hierbij is het belangrijk dat jouw ID code (het nummer dat je ontvangt na inschrijving) wordt vermeld.
  • Door in te loggen op de website kun je de status van je inschrijving bekijken. Inschrijvingen worden in bulk behandeld, dus het kan soms even duren voordat je van ons een antwoord ontvangt.
  • Mocht je met je handen in het haar zitten, mail ons op info@zachockey.nl. Mocht je toch niet mee kunnen doen, stuur je naar hetzelfde adres een mail o.v.v. ‘Annulering ZAC Inschrijving 2013’. Let op: wanneer je voor 15 mei je inschrijving annuleert, wordt je geld pas na de ZAC (juli) teruggestort.

 

Logo Zomer Avond Competitie 2013

Aankondiging Thema

ThemapresentatieTien, negen, acht, zeven, zes, vijf, vier, drie, twee, één… Ja!!!! Deze Zomer Avond Competitie gaan we lekker doorZACcen!!! Een thema dat voldoende inspiratie biedt voor de muziekkeuze tijdens de ZAC, kleuren van de polo’s en natuurlijk ook alle teamnamen!

Heb jij net zoals wij ontzettend veel zin om door te ZAC’cen?! Vanaf dinsdag 30 april zijn de lijnen traditiegetrouw weer vanaf 0:00 ‘s nachts open voor inschrijving! Dus wanneer je na een geslaagde Koninginnenâch thuiskomt, vergeet je dan niet nog aan te melden. En hoewel er meer dan 600 plekken beschikbaar zijn, heeft ervaring geleerd dat we in no-time vol (kunnen) zitten.

En wil je van te voren alvast in de ‘ZAC es lekker door’-mood komen, word dan ZAC-fan facebook.com/zachockey

Stickeractie

Wil je wel meedoen maar heb je geen 30 euro meer op je rekening staan? Zorg dan dat je een foto van de ‘ZAC es lekker door’-stickers spot en deze via Facebook met ons deelt. Wie weet maak jij kans op jouw inschrijfgeld retour of win je één van de andere leuke prijzen. Is de moeite waard toch? De actie start vandaag en loopt tot 30 mei 2013.

 

Wat is ZAC?

Teamfoto'sDe ZAC (Zomer Avond Competitie) van Groen-Geel is één van de bekendste Hockeytoernooien van den Haag en omstreken. ZAC biedt in de zomermaanden (mei/juni/juli) zes weken lang hockey, entertainment, muziek en zon op de vrijdagavonden bij Groen-Geel. Je speelt meerdere wedstrijden in gemixte teams met leeftijden variërend van 20 tot 35 jaar. Kortom, de ideale manier om mensen in Den Haag te leren kennen, kennis te maken met hockey met natuurlijk heel veel gezelligheid!

Kortom, volg de ZAC via www.facebook.com/ZAChockeytwitter.com/ZAChockey, dan weet je als eerste wanneer je je kunt inschrijven! Afgelopen jaar was de inschrijving binnen 63 uur vol!

 

Go to Top