background image

ZAC steunt KIKA!

Australië volledig rond, 14.000 km op de fiets in 100 dagen in de strijd tegen kinderkanker!
Op 1 juni 2011 zijn Mark van Rijmenam en Reinier van Dieren vertrokken naar Cairns in Australië. Op 10 juni start vanuit daar hun fietstocht 100 dagen voor KiKa.
De uitdaging? In exact 100 dagen het gehele continent Australië rond te fietsen!
De totale fietsafstand? Circa 14.000 kilometer! Inclusief de benodigde rustdagen betekent dit dat er gemiddeld 175 kilometer per dag wordt gefietst!

Het doel van deze enorme fysieke uitdaging is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) en daarmee een bijdrage te leveren aan het onderzoek in de strijd tegen kinderkanker.

Doneer voor ‘100 dagen voor KiKa’

100 Dagen voor KiKa kent geen strijkstokpolitiek. Elke euro die binnenkomt gaat daadwerkelijk 100% naar Stichting KiKa.


Tijdens de ZAC treedt Captain Midnight op en zal de single voor KIKA ‘Hagenees of Hagenaar’ promoten. Download dit nummer via www.captainmidnight.nl en steun Kika, Kinderen Kankervrij.
Ook zal de KIKA beer verkocht worden aan de deelnemers van de ZAC. Een leuk en sportief evenement om KIKA onder de aandacht te brengen!

Bij zo’n fijne zomer past ook tijd en aandacht voor de zieke medemens, voor wie sporten wellicht minder vanzelfsprekend is geworden. Daarom staat de ZAC 2011 in het teken van het steunen van verschillende KIKA acties!

Lees je dit bericht en wil je een keer komen kijken en meteen zo’n leuke KIKA beer meenemen? Kom dan op een van deze avonden langs op Groen-Geel tussen 20.00u en 01.00u!

KiKa’s mascotte is de KiKabeer en deze staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden. Onze KiKaberen zijn te koop voor 6,95 euro per stuk
KiKa’s mascotte is de KiKabeer en deze staat symbool voor steun en liefde voor kinderen in moeilijke tijden. De KiKaberen zijn te koop voor 6,95 euro per stuk

Captain Midnight speelt zowel in stamcafés als voor de hockeyclub:Haagse Hazes zingt stadion plat