background image

ZAC op Groen-Geel

Kom Hockeyen bij Groen-Geel 2011!

Kom Hockeyen bij Groen-Geel

De afdeling Hockey van Groen-Geel heeft momenteel ruim 750 gezellige hockeyleden en beschikt sinds dit seizoen over een 3e kunstgrasveld, daardoor worden er nauwelijks meer graswedstrijden gespeeld.
Zodra je je hebt ingeschreven zoeken we samen met jou naar een geschikt team.

 

www.groengeel.nl

 


Lieve ZACcers,
Aan al het goede komt een eind, en zo is er helaas ook weer een einde gekomen aan de ZAC 2011.

Wij als ZACCIE kijken terug op een zeer geslaagd evenement en willen alle deelnemers erg graag bedanken voor al het getoonde enthousiasme, de tomeloze inzet, lol, busladingen met positieve reacties en vooral heel veel gezelligheid! Het weer zat mee, de biertjes waren koud en de voetjes gingen gretig van de vloer.
Daarnaast hebben zich alleen al op de laatste ZACavond bijna 50 (!!!) nieuwe leden ingeschreven. Zijn we best een beetje trots op.

We zijn nu eventjes moe en brak, maar alweer vol goede ideeën om volgend jaar een nóg mooiere editie te gaan organiseren. Een derde kunstgrasveld erbij, dus nog meer mogelijkheden voor een knallende editie in 2012.
Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de bijdrage van onze sponsoren:
Vrijdagborrel.nl, het Feest van Sinterklaas, BOOM Packaging, Flevum, Promotional Printing, Artiestenservice.nl, Select Estate Financieringen,
Parship.nl, Stufee uitzendbureau, van Bohemen Catering, Vogelvrij, Nico van Bohemen en uiteraard Bea/clubhuis de Roggewoning. Zonder deze sponsoren had je nu niet van die warme herinneringen aan de warme zomeravonden van 2011 gehad!

Lieve deelnemers, nogmaals dank voor alles. En dank dat wij dit mooie evenement hebben mogen neerzetten met een fantastisch team. Een hele mooie zomer, een lekker nieuw seizoen op de velden en tot volgend jaar!

 

Je moet de groeten van de ZACCIE 2011 hebben!

juli 2011