De commissie is te bereiken via: zomeravond2003@hotmail.com.


26 juni

Ja, ja, ja, het is een feit. De productie van het hippe Hockeywoord in de pittoreske duinen draait weer op volle toeren. De ZAC2003 is een groot succes. I'll be ZAC gaat zeker op!

Ook tussen de teams wordt goed geïntegreerd. Helaas heeft Sneeuwwitje al een blauwtje gelopen bij Robocop, die betoverd was door Aladdin.. . Omdat the Terminator het in zijn bol geschoten is, is the Exorcist nodig om alle kwade geesten te verdrijven. From dusk till dawn heeft zich ontpopt tot een ware Debbie, die al heel Dallas heeft gedaan. Emmanuelle heeft het na een robbetje stoeien met de Lion King moeten ontgelden en nu is zij Gone with the wind. Wist je trouwens dat je For a few dollars more al naar Porky's pikante pretpark kunt, tenzij je niet van Turks Fruit houdt.

In een klein donker steegje in Amsterdammed neemt Ron Jeremy in de late uurtjes zijn nieuwste versie van het Junglebook op. En op de Elmstreet heeft zich een ware Nightmare voor gedaan, waar zich inclusief outfit een hele familie Flodder gevestigd heeft.

Na de laatste disco, die wederom zeer geslaagd was, is Chucky er met het ruimteschip van Star Wars naar de Planet of the Apes gereisd om daar een Filmpje op te nemen. Teruggekomen van deze vermoeiende reis hebben zij zich ingeschreven voor een puike maaltijd bij Bea (wel reserveren!!!).

Ook bij de Moreira Cup doen zich vreemde taferelen voor, daar ontpoppen zich zeer verrassende spelers van Good, to Bad, to Ugly.
Wel een beetje jammer dat niet alle spelers het op kunnen brengen om te komen fluiten, en dat terwijl het maar Once upon a time in de zes weken is. Gelukkig is Star Wars zo vrij geweest om een tussenlanding te maken op de verschillende zalen om aldaar de boel onder controle te houden (bedankt hiervoor Star Wars!!!).

See you 10 juli bij de Oscar-uitreiking in Hockeywood. . De rode loper ligt al uit. Daarna zal het nu al legendarische slotfeest losbarsten (dag erop vrijnemen wordt aangeraden, gaan werken is voor eigen risico)

DE ZACCIE 2003


Eten met je team?

Reserveer de "Sneak preview" daghap bij Bea en haar mannen:
070 - 517 93 71


19 juni


Afgelopen donderdag hoorde ik van de barman Bo dat er een blauwe Stag-stick gevonden was. Die was ik de week ervoor kwijt geraakt. Nu heeft hij hem gisteravond uitgeleend aan een jongen met een rood Sovjet shirt aan (CCCP)maar deze heeft hem niet teruggebracht.

Kan deze jongen m'n stick weer terugbrengen?
Alvast bedankt!!
groetjes Iris Ramaekers


12 juni


Beste Deelnemers van de ZAC2003,

Wederom is de Zomer Avond Competitie een succes aan het worden. Na de disco van vorige week zit de stemming er goed in en dit belooft meer. De laatste deelnemers gingen pas om 02.00 naar huis om vervolgens de die ochtend weer vroeg bij de baas te zijn. De uitspraak "'s avonds een hockeyer, 's ochtends een hockeyer" ging zeker weer op voor sommigen onder ons.

Om de stemming en het competitiegevoel nog groter te maken gaan we donderdag 19 juni aanstaande van start met de MOREIRA CUP. Dit spannende sportfestijn gaat jullie capaciteiten als team en individuele deelnemers testen.
Er zal op HOCKEYWOOD een heus STRAFBALLEN TOERNOOI plaatsvinden. Wie van de deelnemers zal zegevieren tegenover onze keepers van international allure en ervaring?


5 juni: opening


Is je shirt niet helemaal de juiste maat?

Misschien kun je je shirt ruilen met iemand met hetzelfde probleem!

Kom op 12 juni om 19:30 naar de speciale shirt-ruil-tafel.

(En was je shirt nog ff van tevoren.)


Stick kwijt?

Ongwild (in het donker, met wazige blik) van stick geruild met iemand?

Kom op 12 juni om 19:30 naar de speciale stick-ruil-tafel.